Algemene Voorwaarden

1. Algemeen:
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en behandelingen van Massagepraktijk De Groene Masseur.
De Groene Masseur wijst de toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van een cliënt van de hand.

De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen te allen tijde door Massagepraktijk De Groene Masseur worden gewijzigd

2. Afspraak:
Afspraken voor behandelingen worden op voorhand telefonisch, via de mail, via het reactieformulier op onze website, via de BOEK NU knop op de website, via de facebookpagina of via whatsapp gemaakt en zijn altijd onder vermelding van volledige NAW- en telefoonnummer.
Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

3. Annuleren:
Een gemaakte afspraak moet minimaal 24 uur van te voren telefonisch worden afgezegd of worden verzet. Is dit niet het geval dan is Massagepraktijk De Groene Masseur helaas genoodzaakt het behandelingstarief in rekening te brengen.

4. Intake en uw gezondheid:
Bij een eerste afspraak wordt een korte anamnese (intakegesprek) afgenomen,
Bij bepaalde symptomen, de zogenaamde contra-indicaties, kan Massagepraktijk De Groene Masseur besluiten om de massage niet uit te voeren, de behandeling (deels) in overleg te wijzigen of door te verwijzen naar de (huis) arts.

Om te voorkomen dat u op uw afspraak komt en geweigerd wordt voor een behandeling vanwege contra-indicaties raden wij aan om bij ook maar de minste twijfel altijd eerst contact met de (huis)arts op te nemen voordat u een afspraak bij Massagepraktijk De Groene Masseur maakt.

Cliënt is zelf verantwoordelijk voor de informatie en juistheid van deze informatie die hij/zij tijdens het intakegesprek heeft verstrekt zodat de massages zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

5. Privacy:
Persoonlijke en medische gegevens worden nooit zonder schriftelijke toestemming van de cliënt aan derden verstrekt.

6. Betalingen:
Alle behandelingen dienen contant te worden betaald tenzij anders is overeengekomen en schriftelijk is bevestigd door Massagepraktijk De Groene Masseur.
U kunt ook (deels) met een cadeaubon van Massagepraktijk De Groene Masseur betalen.

7. Cadeaubonnen:
Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

8. Facturen:
Indien gewenst kunnen wij u een factuur betreffende de behandeling ter hand stellen.

9. Aansprakelijkheid:
Massagepraktijk De Groene Masseur is niet verantwoordelijk/ aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade voor, tijdens of na de behandeling.

Alle behandelingen die door Massagepraktijk De Groene Masseur worden aangeboden zijn geen medische behandelingen en uitsluitend bedoeld voor sport, rust en ontspanning.

10. Uitsluiting van deelname en behandeling:
Massagepraktijk De Groene Masseur behoudt zich het recht voor een cliënt van deelname of behandeling uit te sluiten.

11. Erotiek en/of seks:
De massages die door Massagepraktijk De Groene Masseur worden gegeven hebben niets met erotiek en/of seks te maken. Cliënten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen vertonen worden per direct uit de massagepraktijk verwijderd en de toegang ontzegd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail