Privacy

Privacyverklaring

Massagepraktijk De Groene Masseur, schriftelijk bereikbaar via Varkenmarkt 8, 3311 BR in Dordrecht en telefonisch via 06-29330892, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Massagepraktijk De Groene Masseur verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons heeft verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij (mogelijk) verwerken:

  • Voor- en achternaam.
  • Geslacht.
  • Geboortedatum.
  • Adresgegevens.
  • Telefoonnummer.
  • E-mail adres.
  • Noodzakelijke medische gegevens.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken.

Massagepraktijk De Groene Masseur heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar tenzij zij toestemming hebben van ouders of voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online-activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige neem dan contact met ons op via info@groenemasseur.nl dan verwijderen wij deze informatie.

Massagepraktijk De Groene Masseur verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Afhandelen van betalingen.
  • Het verzenden van nieuwsbrieven en correspondentie.
  • Het kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Het kunnen informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • Het kunnen uitvoeren van diensten die aansluiten op uw medische gegevens.

Geautomatiseerde besluitvorming.

Massagepraktijk De Groene Masseur neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van massagepraktijk De Groene Masseur) tussen zit.

Hoe lang wij persoonsgegevens bewaren.

Massagepraktijk De Groene Masseur bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonlijke gegevens.

Massagepraktijk De Groene Masseur verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt of deelt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies of vergelijkbare technieken die wij gebruiken.

Massagepraktijk gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Massagepraktijk De Groene Masseur gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op onze website worden ook cookies geplaatst door BMS Belangenvereniging.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om een eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Massagepraktijk De Groene Masseur en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar: info@groenemasseur.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens door u is gedaan vragen wij een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.
Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en BSN (burgerservicenummer) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.
Wij reageren zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken, op uw verzoek.

Massagepraktijk De Groene Masseur wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijk heeft een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij uw persoonsgegevens beveiligen.

Massagepraktijk De Groene Masseur neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze administratie via info@groenemasseur.nl

Samenwerking met derden.

Voor het boeken van afspraken werk Massagepraktijk De Groene Masseur samen met Treatwell Connect. Voor de privacyverklaring van Treatwell Connect verwijzen wij u naar de website van Treatwell Connect via deze link: https://www.treatwell.nl/info/privacy-policy/

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail